Despre

family

Inca de cand ne nastem parintii incearca sa ne paveze drumul spre viata de adult cat pot ei de bine. Ne ofera atentie, iubire, caldura, iar atunci cand incepem viata de adolescent ne ofera cele mai bune sfaturi din propria lor experienta ca acest inceput de drum sa nu ne loveasca atat de tare si ca viata de adult sa nu ni se para atat de dificila.

Parintii sunt cei care ne ofera sfaturi si sunt modelul nostru a tot ce inseamna familie, numai ca oamenii sunt intr-o continua schimbare si noi caractere, arhetipuri de oameni, valori, norme morale ne apar in cale si de multe ori nu stim cum sa actionam.

De rusine sau pentru a ne pastra viata personala intr-un mod cat mai privat nu le impartasim parintilor experientele noastre despre viata de cuplu, dar portalul Family este aici pentru noi sa ne ofere sfaturi si sa ne faca sa intelegem cat mai bine tot ce presupune viata de cuplu si respectiv cea de familie.

Family este blogul creat pentru si din grija pentru oamenii aflati la inceput de drum care doresc sa puna bazele propriei familii.

Sfaturi, situatii reale despre viata de cuplu sunt rezumate intr-un mod explicit pe acest blog, oferindu-le tinerilor din Romania grija si sustinerea de care au nevoie.

Sa fii parinte este un lucru inspaimantator pentru multi deoarece aducere pe lume a unei noi vieti pune o mare presiune pe proaspetii parinti.

Oare cum ma descurc? Sunt un bun parinte? Oare il indrum spre calea cea buna? De ce plange bebelusul meu? Aceste intrebari tin parintii intr-un stres permanent si astfel pot cadea foarte usor in depresie.

Family este blogul care ofera sustinere morala si cele mai bune sfaturi parintilor in privinta cresterii si depasirii unor situatii de criza atunci cand vine vorba de pruncul lor.